Mot Göteborg!

Ja idag ska jag åka till Göteborg med familjen för att fira min morfar som har fyllt 70 år nu:) Grattis till dig morfar! ^^
Så så fort Magnus kommit hem så ska vi åka :) och då tror jag också att jag ska kolla på dom ner brända skivorna som älsklingen fixade till oss ^^ så snällt! älskar dig hjärtat :* :love:
Men nu ska jag börja göra mig iordning så att jag är klar för att åka innan Magnus kommit hem :)
Sen kommer jag inte kunna göra nå inlägg under tiden jag är borta men på lördag skulle vi åka hem och då ska jag i allafall dra med mig älsklingen hem när vi ändå åker  förbi, så får vi se vad vi hittar på.. är det inte typ majbrasa och grejer på kvällen då? :P I vilket fall så kommer det nog bli mysigt ändå ^^ så ha det nice så ses vi snart!:love:


Petter! :)



Haha ja blev ju inte så snygg precis x) har fett runt huvud hahah! men aja!
idag va petter i skolan och snackade om dyslexi och en del av hans liv, va faktiskt ganska interessant ;)



haha glada denise fick träffa sin framtida man! ^^


The iNavigator, pep.. pep hah!


Hihi bra där rappare Bagge! ;)


Spelar Halo med syrran ^^

Nu är man hemma då! :) har spelat lita Halo på Xbox och det va ganska så kul ^^ men tröttnade fort för att jag inte fatta hur jag skulle kontrollera gubben guck ju helt sajkat o.O heh!
Men tror faktiskt att jag ska kolla in nåt avsnitt av Vampire Diaries och kanske en snutt av Big Brother :P
Synd att cs inte fungerar så bra här :o är jätte sugen på att spela men har inte ett bra internet för det x) aja thats all for now.. ha det gött! :*:love:



Jag kommer - Veronica Maggio


Glad påsk!

Glad pösk allihopa!
Sitter hemma hos älsklingen nu och ska typ gå ut tror jag.. synd bara att jag inte ska vara här så länge ska hem redan imorgon och kolla in mitt påskägg :D
Har inte så mycket att skriva om men får se om det kommer nåt mer inlägg senare idag kanske ;) ha det så pöskigt :D:love:

Onsdag - Torsdag!

Okej nu har jag inte bloggat på ett litet tag så tänkte berätta vad jag och Elina gjorde i onsdags..
Eftersom att vi kom hem till henne vid 9-10 nånting så fanns det kanske inte så jätte mycket att göra men vi började i allafall med att gå en promenad till Grillby och tillbaka :) och sen så visste vi typ inte alls vad vi skulle hitta på och då sa stefan att han och Elinas pappa hade käkat upp sockerkakan som Elina hade gjort innan och då ville dom att vi skulle göra en ny så det gjorde vi.. och då hade vi i äppelbitar också, den blev as god :D mums!
Före



Efter ;)

Ja och sen va det juh torsdagen kvar då..
Det hände kanske inte så jätte mycket då, på morgonen vid 11 gick jag upp och gjorde iordning mig för att vi alla skulle åka in till stan en snabbis för att handla och jag skulle fixa mini-piller ^^ Ehm så jag och Elina fixade det sålänge medans Stefan och Kjelle hämtade Jimmy.
Såå jag och Elina svängde även in på massa smyckes affärer :P och I en av affärerna hittade jag min ring jag ville ha :) trodde att den inte fanns kvar men det gjorde den :D så när älsklingen kom sen så beställde vi våra ringar! känns jätte skönt att vi fått det gjort nu när vi också har pengar :D så dom på affärden skulle ringa mig när dom har fått in dom :):love:
Sen senare på kvällen så fick jag och Jimmy värsta rycket och tog en joggingtur x) och vi sprang ändå hyfsat långt ändå mer än var jag trodde att jag skulle klara helt i allfall :P men det va typ allt så ta det chill och gör vad ni vill! Ciao!:love:

vad ska man hitta på?

Vafan ska jag hitta på! jag har absolut ingenting att göra! får seriöst damp -.-
Men ska i allafall ner till um och efter det måste jag tanka moppen.. men sen då? :/ jo.. senare ska jag hänga lite men världens underbaraste Elina men det blir väl kanske runt/efter 8 och ja.. då är ju frågan vad ska jag hitta på innan? :o

17 år



Asså har fått låten på hjärnan -.- 


hehe årets Big Brother låt! ;)


Hemma efter shoppingtur! :D

Hejsan alla nu har jag äntligen varit iväg och shoppat! :D alltid lika skoj ^^ :love:



Två linnen från H&M (49,50kr)



Två shorts vita från H&M (99kr) och svarta från Lindex (299kr) och strumpor från KappAhl (99kr)



Linne från H&M (149kr)



Tröja från Lindex (149kr)



Byxor från KappAhl (399kr)



Body lotion och raklödder + nytt läppstift? vet inte vad jag ska kalla det men fungerade bra ^^ tillsammans blev det i allafall 173 kr ;)



Och sen blev det örgängen från glitter ;) 69,90 styck...



Sen gick jag och farmor till ett café och käkade blåbärspaj med vaniljsås ;) mums!

Ja det är väl allting som jag har hunnit med idag :P Så spenderade lite drygt 1676 kr :)
Men nu ska jag nog kolla på Big Brother och kanske prata lite med älsklingen ^^ Hej sålänge! :love:


VP next ;)

Nu e jag hemma igen och har det jätte tråkigt :/ sitter och pratar med älsklingen i telen just nu och varken han eller jag har något att göra :( men tror jag ska kolla på vampire diaries nu så ciao! :* :love:

God natt! :*

Shit vad seg jag har varit idag :/ och mina planerade planer har krashat! Jonna va sjuk :( så kunde inte åka iväg och leta sommar jobb.. eller jo det kunde jag men orkade inte :$ och sen har jag bara tagit det lungt, vilket också är skönt men känner också att jag inte har fått någonting gjort ^^ Imorn ska jag och älsklingen i allafall till min mamma och göra vad vet jag inte men vi kommer nog på något, typ.. sova! nejdå ^^ men kanske :o
Men nu så ska jag gå och sova orkar inte vara uppe vill ju komma upp nån gång imorgon också ;) ha det mysigt! :love:

Äntligen lov ^^

Nu har jag kommit hem från praktiken och tagit mig en liten pizzabit ^^ Väntar nu på att något skoj ska hända :/ vet inte riktigt vad jag ska hitta på ^^ Men nu är det i allafall lov och det känns då himla skönt :D ska kanske shoppa lite nån dag nästa vecka :) och i helgen ska jag träffa jonna och senare får vi se vad som händer ^^ men ha det nice sålänge ;):love:

Modelldag :)

Fick börja lite senare idag för att vi inte hade Engelska.. Skönt!
Så istället började vi 9.20 istället för 8.20 inte så stor skillnad men va skönt att få sova en timma extra i allafall ^^ och sen va det ju modelldag så så jag fick klippa Linns toppar och sen fick hon shamponera mig och Ellan stylade mig :) Behövde inte göra så mycket idag eftersom det inte fanns så mycket att göra -.- det är ju så synd att vi har modelldagar ibland för finns inte så många som kan komma och ställa upp som modell.. ingen har ju tid :/ antingen är dom i skolan eller på jobbet :P men men en vågad sak idag va i allafall att Emelie klippte page! skulle faktiskt aldrig våga göra den men det blev i allafall jätte fint :D
kolla --> http://emmiq.blogg.se/2011/april/modelldag.html






Tjoho!:love:


Älsklingens dag! :D

Hejsan alla igår va det ju älsklingens födelse dag och jag hann faktiskt fixa en present till honom tillslut ^^ blev ett halsband som jag nu då inte har på bild ;) men sen fixade jag också en lite rolig grej.. kanske inte världens nyhet men eftersom jimmy alltid tjatar om hur gott gurka är och att han är sugen på det så va jag såklart tvungen att fixa det också! så blev en kaktus :D



Ja.. nu saknas det ju två hallon därifrån men kunde inte låta bli att smaka :$:love:



Sen Köpte jag även en söt ros! :)



Och här är hans fina tårta då! som va j*vligt mättande kan jag säga.. Gjord av hans syster Elina :P
Länk--> http://elinahirvonenwikner.blogspot.com/2011/04/jimmy-17-ar.html

Ha det bäst! Pussss :*:love:


Vilken tabbe ^^

Haha hur kommer det sig att jag alltid gör bort mig! eller kommer in i en riktigt pinsam situation?!
asså idag när jag skulle åka hem så hade jag moppen, och den kan vara väldigt knasig ibland, den kan liksom lägga av så fort man stannar om den inte har varit igång ett tag och jag hade ju inte åkt så jätte långt då.. men i allafall så va det två bilar framför mig och den första skulle svänga av så vi bakom stannade.. och ja! då la såklart motorn av! och jag blev typ stressad och fick panik :$ egentligen utan anledning.. men när jag då i min stress skulle starta motorn så råkade jag då trycka på tutan istället för startknappen xD Klantigt ^^ men men..


Nu börjar i allafall alla vårtecken kika fram! :D har till och med sett tussilagon ;) men sen har jag också tyvärr stött på ett lite sämre vårtecken så som fästingen.. :s usch dom e så vidriga!:O



Ja riktigt äckligt :S

Och sen måste jag säga att jag äntligen vet vad jag ska köpa till älsklingen eller aa, ungefär ^^
Och det kan jag inte ta här för man vet ju aldrig om han får för sig att kolla ;) puss!
Men nu måste jag dra ska kolla på Vampire diaries :D:love:



Vad ska jag köpa?<3

Vet inte vad jag ska köpa i present till älsklingen.. Varför ska det vara så svårt för? :/
Får panik snart, har ju inte så mycket tid på mig heller, på onsdag är det juh kört om jag inte har hunnit fixa något :s
Har i allafall lovat att jag ska komma hem till honom då och det tänker jag hålla också, inget kan stoppa mig för då kommer få riktig ångest! ^^
Men jag har bertämt mig att jag verkligen ska tokleta imorgon och ska verkligen försöka hitta någonting fint till mitt hjärta :*:love:
Puss kram ha det bäst! ;)


Novell.. Usch

Jag hater att skriva novell! kommer aldrig på någonting att skriva -.-
Sitter i biblan nu i allafall och är helt okonsentrerad men aja får väl fortsätta hemma ^^:love:


donken är grejer det ;)

Hur kan det vara så gott med donken? (a) ^^ kom precis hem nu därifrån och nu ska jag väl spela lite sen vet jag inte typ kolla på BB såklart :)
Har varit ute typ hela dagen.. har varit så otroligt fint väder! känns att våren är här och sommaren påväg ;) skönt!:love:

Show me how you burlesque


101 sätt att åka ur en gameshow!

Sitter och kollar igenom  alla avsnitt från 101 sätt att åka ur en gameshow riktigt kul faktiskt ^^
Men vill se avsnittet då Gurkan är med haha! Är han underhållade att kolla på när han är med Big Brother så lär han ju vara lika rolig att kolla på när han är på höga höjder ;):love:


Vad tyst det belv..


Britney Spears - Til the worlds ends

 


Vad ska jag hitta på?

Usch vad jag har tråkigt just nu -.- vet inte vad jag ska hitta på :/ älsklingen sitter och spelar och vad gör jag!? ingenting -.-
och det har börjat blåsa igen! vi skulle åka in till Grillby för att jag ville köpa choklad och en cola.. kändes som att jag skulle blåsa av :s och kallt va de ^^ aja..
men nu! nu ska jag försöka komma på något att göra.. ha d bra så länge pussgurkor! ;):love:

Hos älskling ^^

Hejsan alla! nu är jag tillbaka från praktiken och har varit en ganska lugn dag :)
Fick färga en praktikants hår och sen fick jag väl ta hand om lite kartonger med produkter som såklart skulle upp på hyllorna ^^ men måste gå dom ska bryta strömen så hej sålänge :love:

Fredag!

God morgon folket!
Hatar morgonen för att det är så jobbigt att gå upp, men idag så är jag typ på topp! plus att det är soligt :D Det gör mig i allafall piggare ;) synd bara att jag fortfarande är lite seg, ska äta frukost fixa håret, sminka mig, äta och sen ska jag väl åka och då måste jag åka förbi syrrans skola för att lämna hennes mobil -.- usch jag har inte tid måste skynda mig.. så ciao! :*:love:


Gammal bild men den bjuder jag på :)


P!nk - Fuckin´ perfect


Storm klass 2 i stan ;)

Fan va det har blåst idag! och va trött jag har kännt mig :s
känns som att jag har åkt runt hela dagen ^^ När jag skulle hem vid 4, halv 5 så gick inte pendeltåget från centralen på grund av strömmavbrott så fick istället ta t-banan till sumpan och sen ta tåget därifrån.. sen när jag är framme i bålsta ska jag då ta moppen hem och ja.. höll på att blåsa iväg när jag skulle till moppen så blev lite osäker på hur det skulle bli när jag körde den :s men det gick bra :) va bara ett ställe där det blåste REGÄLT! (stavning) och då känndes det nästan som att jag skulle blåsa över till andra sidan körfältet ^^ När jag väl hade kommit hem så skulle jag åka igen -.- och då åkte vi för att fira två som fyllt år och då åkte vi in till sigtuna och nu är jag äntligen hemma! nu är jag bara väldigt trött, men kan inte sova än måste kolla på Big Brother först ;)
och imorn blir det praktik och sen älsklingen :)
De va allt just nu! ha det bäst!:love:




Oklar header men får duga ett tag :)

Asså efter alla dryga problem får det duga nu! saker på min header saknar just nu men behöver hjälp med den så det får helt enkelt vänta ^^ sen är det bara min design jag måste ändra och då får jag hoppas på att jag blir nöjd hehe :P:love:


Knas!

Asså försökte fixa in min header till bloggen men det fuckade bara upp sig.. Texten på bilden kom inte med och sen så råkade jag trycka på nånting så bilden blev typ publicerad .. men jag har inte sett att det har kommit upp något än men vi får väl se fick inte bort det i allafall :S
okej det va väl det sen har jag haft en skit bra dag ;)  efter skolan så åkte jag dirrekt till mamma för att byta skor och sen tog jag den stackars moppen som har stått ensam i ett garage hela vintern och åkte till älsklingen :) och då blev det även kebab på det :D heh!
Ja och nu sitter jag här och har inget speciellt för mig ^^ tror jag ska kolla på Big Brother :P:love:


Hur gör man med Picasa?!

Asså sitter och försöker göra en ny header men vet verkligen inte hur jag ska göra -.- testade picasa men fattar ju ingenting =/ har fått fram bilder och så men sen går det ju inte att sätta ihop allt så blir bara kaos! får panik snart :(


Hemgång :)

Ja idag va det en ganska chill dag ändå :) det ända som saknades va Denise och Linn ;( :love: fick mycket gjort idag och det är jag stolt övet :D på matten gjorde jag jätte många tal .. och på svenskan skrev jag en bra bit på novellen.. och engelskan blev kanske inte lika lyckad.. sminkade mig :$ men fick i alla fall sluta 20 min tidigare för att vi skulle gå till biblan och låna en novell på ja.. engelska ofc ^^ på vägen hem mötte jag på Julia från min gamla klass ^^ trevligt :) och när vi kom på bussen så kom det även en grinande unge med sin mamma och brorsa.. och hon grät och grät och grät.. När hennes mamma frågade va felet va så brast hon ut.. JAG VILL INTE GÅ PÅ STORA VÄGEN! JAG VILL INTE GÅ PÅ STORA VÄGEN! jag tyckte det va väldigt gulligt men kunde inte hålla mig för skratt för att det lät så himla kul och sen att hennes bror tillslut inte orkade med henne så han sa då till mamman: Mamma jag vill inte sitta med henne, och så gick han iväg.. hehe
Aja nog med det gulliga.. när jag kom till Enköping så mötte jag upp Älskling och vi drog till donken för att jag va så himla sugen på en latte ^^ som sagt. och blev även en burgare på de :$ Sen när vi kom hem till honom så kollade vi på det senaste avsnittet av Big Brother och sen va jag tyvärr trungen att packa mina kläder för att åka hem till pappa :) och nu sitter jag här!
ha det nice och inte bajs! puss:love:


Nu blir det mer packande ;p

vilken dag jag hade igår! kände verkligen att jag hade rört på mig efter en lång promenad med älsklingen, va mysigt, lite kallt och fick lite ont i benen men det va ändå nice ^^ sen kollade vi på film och käka pommes ;p gott!
Nu i allafall sitter jag på svenskan och skriver lite på novellen, har blivit en bra början men vet inte hur jag ska fortsätta har typ fastnat =/ och vet egentligen inte vad den ska handla om heller, men det flyter väl på :)
Lite senare ska jag hem till älsklingen igen och packa lite kläder för ska hem till pappa igen :) och sen kanske det blir donken på vägen för en varm latte :D


Ska börja skriva novell på svenskan -.-

Sitter i biblioteket nu och ska skriva en novell om typ vad som helst men vet inte vad jag ska skriva om .. och svenska läraren är så jobbig för man får inte skriva hemma heller så kommer nog aldrig bli klar med skiten, att sitta i skolan och skriva en novell på datorn går inte, det går inte att undvika blogg ocg facebook :$ hehe ^^:love:


Ny hårfärg!

hihi nu har jag färgat mitt hår! :D inte så stor skillnad men är lite mer mörkröd :):love:


RSS 2.0