Haha!


Blir bada idag ;)

Idag blir det sol och bad med Jonna, Marcus och älsklingen :D
Färgade ju håret igår som sagt.. och ja det blev ju inte som jag hade tänkt mig men det blev bra ändå :) eftersom jag hade rött/orange så är det ganska svårt att få dt i en bra blond färg så hon gjorde så att hon slingade i mest brunt i håret och lite blont såklart men sen finns det också lite röda slingor kvar men det va tänkt så att jag ska slinga det lite då och då i blont så det inte blir så jätte slitet :) :love:

Love you like a love song

har just poppat pop corn och hällt upp läsk i glaset för nu är det dags för disneyfilm om jag hittar någon ;):love:

Punch Capten Crunch!! yeay o.O


Uttråkad!

Asså jag har verkligen ingenting att göra.. har typ legat halft död hela dagen och typ väntat på bättre tider vilket inte kommer hända idag xD men ja.. har typ spenderat min tid vid datan och lyssnat på musik bland annat ^^ och vad ska jag göra nu då!?
Jag har absolut ingen aning, och det är knappast värt att hitta på nåt skoj nu så kanske blir att tjocka sig framför nån film eller nåt o.O:love:



woho en gammal bild på mig! bjuder jag på.. det är nåt fel på min data eller så är väl minnet för stort för kan inte se bilderna som finns på den så blev helt enkelt en random bild av mig ;$

xP - "vafan springer vi för?"


Ensam hemma :D

Idag blir det myspys framför TV:n med chips och dipp och senare blir det kanske grilla om det inte regnar ^^:love:

Midsommar!

Som sagt har jag spenderat min midsommar i Sigtuna med familjen, och hos pappa fungerade inte mitt internet så kunde inte blogga men alla bilder kommer i alla fall nu :)




















o.O

Jag hatar verkligen när man har planerat något och hoppas på att det ska bli bra. Jag har helt enkelt föreställt mig det bästa med den här midsommaren fast jag egentligen har vetat hela tiden att det inte skulle bli som det var tänkt. Aja vi får väl se vad som händer imorgon förmodligen blir det att åka till sigtuna :P:love:

;P

hatar att det regnar nu, jag som ville sola :/


Min lilla utslagna tisse sover som en stock, hon reagerar knappt på att jag säger hennes namn ^^


Dags för lite förändring ;)

Ringde nyss till den kära frisörsalongen jag brukar praktisera på och bokade in en tid för klipp och färg.. ska bli skönt att fixa till håret lite och bli sommarfräsh ;) sen har jag ju mina funderingar på hårförlängning och vi får se hur det blir och om pengarna räcker till annars får jag väl ta det efter lovet kanske :):love:


tower drink


Muffin..


Problem?


Hit me baby one more time


Looov! :P

nu är det nästan som sommarlov! ;) har varit ledig sen torsdags och kommer vara ledig ända till nästa fredag för då är det skolavslutning :D fy va skönt! och imorn ska jag ringa till salongen och beställa tid för blekning för nu ska jag tamefan bli blond :):love:

RSS 2.0